θέσεις εργασίας
Slider Bottom Shadow

Τέσσερα βήματα για την απασχόληση

Βασικός στόχος της υπηρεσίας jobs4me® είναι να διευκολύνει τον κάθε άνεργο υποψήφιο να βρει την καλύτερη θέση εργασίας που του ταιριάζει μέσα από προγράμματα voucher, μαθητείας ή επιδοτούμενης κατάρτισης και απασχόλησης.

Εδώ μπορείς να ενημερωθείς άμεσα και αξιόπιστα  για τα τρέχοντα και σχεδιαζόμενα προγράμματα voucher, προγράμματα μαθητείας και προγράμματα επιδοτούμενης κατάρτισης και απασχόλησης.

Επιπλέον, μπορείς να αναζητήσεις θέσεις εργασίας ανάμεσα σε εκατοντάδες αγγελίες εργασίας από επιχειρήσεις όλων των κλάδων, σε ολόκληρη την Ελλάδα. που αναζητούν εργαζόμενους μέσα από τα προγράμματα voucher και να κάνεις Online Αίτηση.

Ακόμα και αν δεν βρεις ανάμεσα στις αγγελίες εργασίας αυτές μια θέση που σε ενδιαφέρει, μπορείς να καταχωρήσεις τα στοιχεία σου και τα ενδιαφέροντά σου στη διερευνητική αίτηση  και εμείς θα σε ενημερώνουμε για αντίστοιχες θέσεις εργασίας και προγράμματα, αν το επιθυμείς.

 

Η διαδικασία

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις, όλα όσα πρέπει να κάνεις: σε 4 βήματα 

1. Αναζήτησε προγράμματα voucher και θέσεις εργασίας που σε ενδιαφέρουν.

Ενημερώσου άμεσα και εύκολα για διαθέσιμα ή σχεδιαζόμενα προγράμματα voucher, προγράμματα επιδοτούμενης κατάρτισης και απασχόλησης. 

Αν ενδιαφέρεσαι να συμμετέχεις σε τρέχοντα ή σχεδιαζόμενα προγράμματα voucher, αναζήτησέ τα επιλέγοντας "Προγράμματα voucher" στο πεδίο "Αντικείμενο Εργασίας" και "Εμφάνιση όλων" στο πεδίο Νομός .

Επιπλέον, μέσα από τη μηχανή Αναζήτησης μπορείς να αναζητήσεις διαθέσιμες θέσεις εργασίας με τα δικά σου κριτήρια  (αντικείμενο, περιοχή, λέξεις-κλειδιά) και να βρεις τις Αγγελίες Εργασίας που σε ενδιαφέρουν.

2.  Κάνε Online Αίτηση.

Βρήκες μία θέση εργασίας που σε ενδιαφέρει; Κάνε κατευθείαν Online Αίτηση για την θέση αυτή.

Ενδιαφέρεσαι ειδικά για κάποιο πρόγραμμα voucher που υλοποιείται ή πρόκειται να ανακοινωθεί; Γίνε από τους πρώτους που θα ενημερώνεσαι για κάθε εξέλιξη, συμπληρώνοντας τη σχετική Online Αίτηση.

Δεν βρήκες αυτή τη φορά μία θέση που να σου ταιριάζει; Υπάρχουν πολύ περισσότερες ενεργές διαθέσιμες θέσεις που ανανεώνονται συνεχώς. Συμπλήρωσε online μια Διερευνητική Αίτηση  και  εμείς θα σε ενημερώνουμε για τις θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στα προσόντα και τα ενδιαφέροντά σου.

Σημαντικό!! 
Με την αποστολή οποιασδήποτε Αίτησης αυτόματα δημιουργείς τον προσωπικό σου λογαριασμό με user name   το e-mail σου και το password που όρισες εσύ.

Στον προσωπικό λογαριασμό σου μπορείς να μπαίνεις όποτε το θελήσεις για να συμπληρώσεις ή να τροποποιήσεις το προσωπικό προφίλ σου και τις ρυθμίσεις σου, ή να κάνεις νέες αιτήσεις  για διαφορετικές  θέσεις εργασίας.

3.   Συμπλήρωσε το προσωπικό προφίλ σου.

Μπες στον προσωπικό σου λογαριασμό και συμπλήρωσε τις καρτέλες (tabs) με τα χαρακτηριστικά σου και τα επαγγελματικά ενδιαφέροντά σου, ώστε να δημιουργήσεις  ένα ολοκληρωμένο  Προσωπικό Προφίλ. Μη ξεχνάς να αποθηκεύεις το περιεχόμενο κάθε καρτέλας πριν προχωρήσεις στην επόμενη. 

Σημαντικό!! 
Το σύστημα αυτόματα συγκρίνει τα στοιχεία του προσωπικού σου προφίλ με τις απαιτήσεις των διαθέσιμων θέσεων. Επομένως, όσο πιο πλήρες είναι το προφίλ σου, τόσο ευκολότερα θα βρεθεί η θέση που σου ταιριάζει.

Ένας Σύμβουλος  της υπηρεσίας jobs4me®  από το Συνεργαζόμενο Πάροχο Κατάρτισης για την περιοχή σου αξιολογεί την Αίτησή σου και το προσωπικό σου προφίλ  σε σχέση με τις απαιτήσεις των διαθέσιμων θέσεων εργασίας και θα επικοινωνεί μαζί σου για να ξεκινήσετε την διαδικασία τοποθέτησής σου.

4.  Μπες στη διαδικασία τοποθέτησης σε θέση εργασίας μέσα από την υπηρεσία jobs4me®.

Η διαδικασία τοποθέτησης είναι μια δομημένη σειρά ενεργειών που ακολουθεί ο Συνεργαζόμενος Πάροχος Κατάρτισης και που στόχο έχει να σε τοποθετήσει με γνώση και ακεραιότητα στην καλύτερη θέση εργασίας που σου ταιριάζει.

Βασίζεται στις παρακάτω αρχές:

•    Πιστεύουμε ότι ο κάθε υποψήφιος είναι μοναδικός , σεβόμαστε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του και τον ενθαρρύνουμε στην επιδίωξή τους.

•    Αφιερώνουμε χρόνο  για να τον γνωρίσουμε και να του προτείνουμε θέσεις εργασίας που αντιστοιχούν στις ικανότητες, τις εμπειρίες και τα ενδιαφέροντά του.

•   Τον βοηθούμε να αξιολογήσει ρεαλιστικά τα δεδομένα της αγοράς εργασίας.

•   Τον υποστηρίζουμε αποτελεσματικά, ώστε να πετύχει το καλύτερο ταίριασμα των ικανοτήτων και των ενδιαφερόντων του με τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας στην αγορά.