Αγγελίες Εργασίας
Slider Bottom Shadow

Δημοσίευση Αγγελιών Εργασίας

Η κάθε προσφερόμενη θέση εργασίας και η δημοσίευση της αντίστοιχης Αγγελίας Εργασίας αποτελεί για την υπηρεσία jobs4me® ένα ξεχωριστό project.

Διατίθενται είτε απλές Αγγελίες Εργασίας για ιδιωτικές Επιχειρήσεις, είτε πακέτα των 5, 10, ή 20 Αγγελιών Εργασίας ειδικά για παρόχους κατάρτισης.

Για να προβείτε σε κάθε αγορά πρέπει να συμπληρώσετε την «Αίτηση για ανάρτηση Αγγελιών Εργασίας». Με την αποστολή της Αίτησης θα λάβετε απαντητικό e-mail με οδηγίες για την πληρωμή της αξίας του πακέτου που επιλέξατε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Η αγορά ολοκληρώνεται αφού πιστοποιηθεί η κατάθεση και γίνει η καταχώρηση της εταιρείας σας στα αρχεία μας.

Με την αγορά του κάθε πακέτου Αγγελιών Εργασίας σας στέλνουμε  κωδικούς online πρόσβασης στο πληροφοριακό μας σύστημα και λεπτομερείς οδηγίες για τον σχεδιασμό και την παρακολούθηση των Αγγελιών σας.

 Αφού καταχωρήσετε online την περιγραφή της κάθε θέσης εργασίας, καθώς και το προφίλ και τα χαρακτηριστικά του κατάλληλου Υποψήφιου που ζητάτε για αυτή, διαμορφώνεται η τελική μορφή της κάθε  Αγγελίας την οποία αναρτούμε στο site μας.

Με τους κωδικούς έχετε άμεση και αποκλειστική πρόσβαση σε όλες τις  Online Αιτήσεις των ενδιαφερομένων Υποψηφίων που απαντούν στην κάθε Αγγελία Εργασίας σας μαζί με όλα τα συνυποβαλλόμενα προσωπικά δεδομένα τους (Ονοματεπώνυμο, στοιχεία επικοινωνίας, CV, συστατικές επιστολές κλπ), τα οποία με την συμμετοχή σας έχετε συμφωνήσει και οφείλετε να τα διαχειρίζεσθε σύμφωνα με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου της εταιρείας μας.

Η απλή Αγγελία Εργασίας κοστίζει 75 €, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Ειδικά για παρόχους κατάρτισης είναι διαθέσιμα μόνο πακέτα των 5, 10, ή 20 Αγγελιών Εργασίας. Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμοκατάλογο.

Όλες οι Αγγελίες αναρτώνται για διάστημα ενός (1) μήνα, ενώ μπορούν να αναρτηθούν οποτεδήποτε εντός έξι (6) μηνών από την ημερομηνία αγοράς τους.

 

Για να δημοσιεύσετε Αγγελίες Εργασίας σας, συμπληρώστε την Αίτησή σας, εδώ!